• gabriel.hancean's picture
  21 Jun 2011 - 00:26 Hâncean Marian-Gabriel

  Buna seara!

   

  Informatii administrative

  Masteranzii din anul II vor trebui sa accelereze completarea template-ului, deoarece trebuie sa depuna documentul completat cu informaii pana pe data de 25. Altfel, nu se vor putea inscrie la examenul de disertatie.

   

  Masteranzii din anul I vor continua stagiul de practica conform programarii initiale.

   

  Informatii cu privire la forma finala a template-ului si cu privire la metodologie

   

  0 comment(s)
  -
 • cantaragiu constanta's picture
  1 Feb 2012 - 12:15 constanta cantaragiu

     buna ziua,

  pentru proiectul de cercetare am ales ca tema " Criterii de evaluare a performantelor personale ale salariatului " in cadrul institutiei in care lucrez.

  In introducere am scris cateva date despre institutie , am completat " fisele de apreciere a performantelor personale ale salariatului "  , reprezentand calificativele " foarte bine si bine " nu stiu daca este bine ceea ce am facut pana aici sau ar fi trebuit sa aplic chestionarul " ancorele carierei "

   

   

  1 comment(s)
  -
 • octavians's picture
  27 Jan 2012 - 14:42 octavian stefanoiu

   .Am aplicat chestionarul de ancora a carierei si din cele 20 am cam 10 raspunse pana in acest moment.Mi-ati spus ca trebuie sa ne intalnim, sa vin cu datele si sa vedem in ce directie ne putem indrepta cu cercetarea.eu ma gandisem la analizaa corelatiilor intre ce lucreaza persoanele acum(ce departament, ce post),ce facultate au facut si ce le iese in ancore.Dumneavoastra sugerati sa introduc si varsta ca variabila in cercetare dar pentru alte detalii vom discut

  0 comment(s)
  -
 • stefanoanamaria's picture
  27 Jan 2012 - 10:05 stefan oana-maria

  Buna dimineata,

  M-am gandit la urmatoarea idee pentru proiect si anume de a afla daca intr-o organizatie o echipa mixta-adica formata din fete plus baieti este mai performanta decat in cazul unei echipe formate doar din fete sau doar din baieti.

  pentru acesta am ales o echipa formata din 6 membri(3 fete si 3 baieti),echipa face parte din organizatia adidas romania,echipa lucreaza asadar in comert.

  primul pas ar fi aplicarea chestionarului ancorele carierei fiecarui membru pt a evidentia motivele,valorile,scopurile fiecarui angajat.

  1 comment(s)
  -
 • arseni_victoria's picture
  27 Jan 2012 - 00:01 Arseni Victoria

   Buna ziua.

   

   

      Pentru laboratorul de CO mi-am propus sa cercetez ,, Respectarea regulilor formale si informale in functie de pozitia ierarhica,,. Cercetarea va fi desfasurata intr-un hipermarket, departamentul de securitate. 

      motivarea alegerei temei;

      delimitari conceptuale;

      prezentarea organizatiei: - Hipermarket ,,Carrfour";

  1 comment(s)
  -
 • manu23's picture
  25 Jan 2012 - 21:33 Manuel Craciun

       M-am gandit sa studiez o organizatie, mai exact un grup de 10 persoane care lucreaza intr-o cofetarie, unde se lucreaza in 2 schimburi, o zi primul grup de 4 persoane, in urmatoarea zi al doilea grup de 4 persoane (cei 8 formeaza operating core-ul) si nu interactioneaza foarte mult intre ele, in timp ce managerul si assitant managerul sunt prezenti aproape tot timpul.     Am plecat de la premisa conform careia cultura organizationala este un fenomen dinamic, creat si aplicat de interactiunile actorilor si interventia leadershipului.

  3 comment(s)
  -
 • gabriel.hancean's picture
  20 Jan 2012 - 09:05 Hâncean Marian-Gabriel

  Buna ziua, tuturor!

  Astept intrebarile voastre cu privire la proiectele de cercetare pe care trebuie sa le realizati la Cultura organizationala.

  15 comment(s)
  -
 • Iulia Sevestreanu's picture
  4 Jul 2011 - 13:13 Iulia Sevestreanu

  Buna! Am o sugestie cu privire la organizarea blogului, si anume, daca imediat dupa HOME exista punctul a) la care se regasesc date "Despre obiectul cercetarii", cred ca ar trebui sa fie si un punct b), care ar putea fi chiar in continuare, inainte de enumerarea numelor noastre si sa fie ca un fel de titlu, respectiv Masteranzi:/Semnatari:/Contribuitori: etc. In rest, din punctul meu de vedere, e in regula!

  4 comment(s)
  -
 • gabriel.hancean's picture
  19 Jun 2011 - 23:49 Hâncean Marian-Gabriel

  Buna seara, tuturor!

  Am citit documentele pe care le-ati urcat si as avea urmatoarea intrebare. Cum vedeti voi varianta finala a template-ului? Este clar ca avem o diversitate de abordari pe care trebuie sa le integram intr-una singura. Cum rezolvam, metodologic, aceasta problema?

  8 comment(s)
  -
 • Papasima's picture
  17 Jun 2011 - 11:38 Razvan Papasima

  Am citit toate propunerile legate de template-ul pentru studiu, cu exceptia celui postat de Iulia Sevestreanu si Buliteanu, toate uita un amanunt foarte important. Imaginea persoanei supusa studiului, scandalurile in care aceasta este implicata si controversele privind constituirea averii.

  69 comment(s)
  -